Sorun - Öğrenin

    Oyunda aklınıza takılan her türlü soruyu Facebook Sayfasına yazabilirsiniz.

Her Yönüyle Naiti: Simyacı

  Naiti'nin Simyacı sınıfı şüphesiz ki oyunun en eğlenceli karakterlerinden biridir. İlk sınıf seçiminde simyacı olmayı seçenler öncelikle flöre ya da kılıç farketmeksizin kullanabilirler. Genelde simya ile uğraşacaklarından çok büyük sorun yaratmayacaktır. 


  Simyacıların en büyük özellikleri, kendilerine ve düşmanlarına özel iksir üretebiliyor olmalarıdır. Kendilerini güçlendirebilir, düşmanlara zehirler ya da öldürücü bombalar atabilirler. Bu yüzden öncelikle bu yeteneklere göz gezdirmek gerekir.

  Açılması gereken başta iki adet yetenek vardır. Bunlardan biri Akort diğeri ise Büyülü Kristal Yapma'dır.


Büyülü Kristal Yapma yeteneği, simyacılara üretim özelliğini verir. Yaratıklardan topladıkları hemen her ürünü işleyerek işe yarar malzemeler haline getirirler. 







   Simyacının üretim ve saldırı işleyişi bu şekildedir. Bir şekilde kendi döngüsü içinde ihtiyaçlarını kolayca karşılayarak kasabilir.

  Simyacı, 61 seviyede Büyü Ustası'na dönüşebilir. Yanında hizmetkar olarak kaplumbağa kullanırsa hiçbir hasar almadan, çok seri bir şekilde ilerler.

1 yorum:

  1. İlker dedi ki...

    merhaba ben naiti simyacıyım 43 lvlim skilleri yanlış verdim 43 lvlden sonra herhangi yetenek veya durum unutturma taşı verecekmisiniz?

Yorum Gönder